De releasedatum is er!

Hallo iedereen, even wat goed nieuws in deze rare tijden. Wat ik stilletjes hoopte maar niet verwacht had, gaat nu toch gebeuren. Mijn boek gaat dit jaar nog verschijnen. En wel op donderdag 24 december 2020! Wat een topdatum is dit.

Er wordt bij de uitgeverij nu volop gewerkt aan vormgeving en ontwerp. Om het spannend te houden licht ik al een klein tipje van de sluier op en kunnen jullie hieronder de beoordeling van mijn boek van de uitgeverij lezen.

‘Veel viel er in Boerebeke niet te beleven, tenminste, dat dacht men.’ Met deze zin weet je de aandacht van de lezer meteen te grijpen en deze laat je gedurende je gehele roman niet meer los. In een dorp waar normaliter nauwelijks iets te beleven valt, leidt een verkeersongeval tot nieuwsgierigheid bij Rik en Tom. Hun zoektocht weet je niet enkel op bloedstollende wijze te vertellen, maar geeft ook een bijzondere vriendschap weer tussen twee jongeren in de jaren tachtig. Het taalgebruik van je personages, dat duidelijk beïnvloed is door de plaats waar ze opgroeien, draagt eraan bij dat het verhaal realistisch overkomt. Je hebt een natuurlijk en realistische schrijfwijze, wat ertoe leidt dat je je als lezer waant in het onverwachts avontuurlijke leven van Rik en Tom. Daarnaast weet je spannende fragmenten met de nodige dosis humor af te wisselen, en op die manier heb je een veelzijdige en pakkende roman op papier gezet. Chapeau!

Ik hou jullie verder op de hoogte. Blijf gezond!


Twitter Facebook LinkedIn VolgenDe eerste reviews zijn positief!

Eerste exemplaar in de bus!

De releasedatum is er!

Nu wordt het spannend.